Cliëntenverhalen

"Van chronische pijn naar weer sporten.
Na een operatie aan mijn enkelpees kreeg ik twee jaar terug ernstige chronische pijn. Een hersteloperatie verergerde de situatie; het litteken raakte verkleefd aan de gevoelszenuw van mijn voet. Ik had dagelijkse te maken met veel pijn en kon mijn favoriete sport, wielrennen, niet meer beoefenen - lopen, fietsen, autorijden, alles deed pijn. Een zenuwbehandeling (PRF) op de pijnpoli van het Radboud UMC bracht slechts deels verlichting.
Na veel zoekwerk kwam ik bij Maarten terecht. Zijn behandeling was precies datgene wat ik al zo lang zocht: het voorzichtig maar doelgericht losmaken van het verkleefde littekenweefsel via triggerpoint therapie. Na twee behandelingen merkte ik een fikse vooruitgang; binnenin mijn voet stopte het constant trekkende gevoel, het weefsel werd soepeler. Daardoor kon de fysiotherapeut mijn enkel beter losmaken en lukte het om weer vrijer te bewegen. Na 3 behandelingen bij Maarten zat ik -voor het eerst in 2 jaar - weer op de wielrenfiets. Maarten is niet alleen heel (vak)kundig maar heeft een groot vermogen om te luisteren en een goede analyse te maken. Die combinatie is goud waard voor allerlei typen weefselklachten. Ik hoop dat veel meer patiënten met chronische pijn hun weg naar Maarten weten te vinden!"

Irene (41) uit Nijmegen

littekenbehandeling bij een verkleefd litteken

"Ik ben vorig jaar gestart met behandelingen bij Maarten voor een langdurige, steeds erger wordende schouder blessure. Ik had op dat moment eigenlijk altijd pijn aan mijn schouder, soms werd ik er zelfs wakker van.
Via via ben ik toen bij Maarten terecht gekomen. Ik ben gestart met Dry Needling-behandelingen, wat een aanrader! Na één behandeling namen de klachten al af en na vier behandeling was de pijn geminimaliseerd. Inmiddels ben ik blessure vrij. Toch ga ik nog steeds 1 à 2 keer per maand naar Maarten voor ‘onderhoud’. Hierdoor heb ik veel minder rug- en nekklachten en heb ik nog zelden hoofdpijn. Als iemand in mijn omgeving over pijnklachten of blessures begint, vertel ik meteen over Maarten, dus ik zou het, letterlijk aan iedereen aanraden!"

Asha uit Eindhoven

Dry Needling bij nek- en schouderklachten

“Excellent experience with Maarten. I have had dry needling done in the past, but never with this much success. He is incredibly knowledgeable about your concern and is so professional, making you feel so at ease through the whole process. Highly recommended for all concerns.”

Megan uit Waalre

Dry Needling bij Piriformes-Syndroom

"Na maanden met rugklachten rondgelopen te hebben, meerdere fysiotherapie sessies gehad en geen verbetering gezien. Uiteindelijk bij Maarten terecht gekomen. Vanaf de eerste behandeling zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Aantal keren teruggekeerd met veel succes. Achteraf meteen voor deze weg moeten kiezen."

Rutger uit Eindhoven

Dry Needling bij rugklachten

"Ik kan alleen maar vol lof over Maarten praten. Bij een ander werd ik vaak alleen aan mijn klacht zelf behandeld. Maarten daarentegen, zoekt de oorzaak ook echt op.
Hij behandelt meerder gebieden, en vaak voel ik na 1 of 2 behandelingen al gelijk een mega verschil of is het zelfs al weg! Hij vraagt ondertussen altijd of het goed gaat en neemt ook echt de tijd voor je. Voor mij geen ander meer!"

Marijke uit Waalre

Dry Needling bij nek en schouderklachten

"Ik kom al geruime tijd bij Maarten voor chronische pijn. Zoals fybromyalgie, kaakklachten en piriformis syndroom. De fysiotherapeut kon mij hierin niet echt meer verder helpen, maar dankzij Maarten ben ik er toch op vooruit gegaan. Ik ben altijd blij als ik geweest ben want dan kan ik er weer even tegenaan. Maarten luistert heel goed naar wat ik wil, denkt mee, geeft uitleg en oefeningen voor thuis, waar dit nodig is. Ik kom bij Maarten voor dry needling en bindweefsel massage. Maarten is enthousiast en leergierig. En altijd erg vriendelijk."

Noucha uit Eindhoven

Neuromusculaire Therapie bij diverse klachten

"Wat ben ik blij dat mijn klachten zo goed als verdwenen zijn. Al een poos had ik last van tintelende vingers en een vermoeide en pijnlijke arm. Volgens fysio had ik TOS klachten en heeft het behandeld met manuele therapie en dry needling, dit had voor mijn klachten weinig geholpen. Ik las op de website van Maarten dat hij deze klachten ook behandelde. Via het telefoongesprek vroeg hij of de fysio ook de spieren in de hals had nagekeken op trigger points, deze waren naar mijn weten niet eens onderzocht. Maarten heeft bepaalde spieren in mijn hals, am en hand behandeld en dit heeft voor zo ontzettend veel verlichting gezorgd. Heel erg bedankt Maarten!"

Ine uit Eindhoven

Dry Needling bij TOS / m. Scalenus klachten

"De behandeling van Maarten voor mijn knieblessure heeft mij boven verwachting geholpen met mijn herstel. Van zowel dokter als fysiotherapeut wat taping en oefening gekregen samen met de boodschap dat ik hier wel een jaar mee rond zou lopen. Toch verder gezocht en bij Maarten uitgekomen. Per behandeling ging mijn knie minder zeer doen en na 4 behandelingen dusdanige pijn vermindering dat ik het trainen weer kon gaan opbouwen. Inmiddels 2 maanden na mijn laatste behandeling kan ik weer volle bak trainen als voorheen, zo’n 8 keer in de week. Verder is Maarten ook een hele fijne behandelaar die heel respectvol is en goed in overleg de behandeling insteekt.
Al met al kan ik een traject/behandeling bij Maarten aan iedereen met blessures of andere aanhoudende klachten echt ten zeerste aanraden!"

Anika uit Tilburg

Dry Needling en Fascia Therapie bij Knieklachten

"Maarten heeft mij op professionele wijze geholpen om van pijnen en stijfheid in mijn spieren af te komen. Hij kent zijn vak bijzonder goed en loste het probleem in een paar sessies op. Nu kan ik weer goed elke beweging doen zonder pijn.
Bedankt Maarten!"

Marco uit Waalre

Dry Needling en Fascia Therapie bij knie- en liesklachten

"Ik ben bij Maarten onder behandeling geweest voor mijn achillespeesklachten waarvan ik al vanaf begin dec 2022  last van had. Nadat ik bij diverse Fysiotherapeuten, Haptonoon, zelfs het ziekenhuis ben geweest en geen enkele geen verbetering had. Lukte het Maarten om na 4 behandelingen mij zo goed als pijnvrij te krijgen. Dit is een enorme opluchting en een bijzondere prestatie. Dit heeft mij zoveel vertrouwen gegeven in zijn therapie dat Maarten nu ook mijn lage rugklachten met uitstraling naar mijn been laat behandelen.
Groeten Jack"

Jack uit Veldhoven

Dry Needling bij achillespees problematiek

"Ik ben bij Maarten gekomen i.v.m. rugklachten, waaronder een hernia en artroseklachten. Hij heeft mij erg goed geholpen en luistert goed. Waardoor hij precies wist waar het vandaan kwam en moest behandelen. Hierdoor bereikte we veel resultaat in korte tijd. Verder geeft hij deskundig advies en denk hij ook echt met je mee. Ik ben er heel erg blij mee en het houd mij op de been. Nogmaals dank Maarten"

Caroline uit Eindhoven

Neuromusculaire Therapie bij rug- en heupklachten

"Na vorig jaar een nekhernia te hebben gehad bleef ik altijd een soort van dof gevoel houden naast mijn linker schouder blad. Tevens had ik een beperking met het achterom kijken. Na goede resultaten bij bekenden van me heb ook ik me gemeld bij Maarten. Na de 1e dry needle behandeling voelde ik de eerste dag wat spierpijn maar merkte ik later die week al dat het een stuk beter ging. Zo snel resultaat overtrof mijn verwachtingen. Na 6 behandelingen was ik vrijwel klachtenvrij en dus uitbehandeld. Maarten bedankt voor je kundige en fijne behandelingen, ik kan je aan iedereen aanbevelen en dat ga ik dan ook doen. Groeten, Joop"

Joop uit Valkenswaard

Dry Needling bij nek- en schouderklachten

"Per toeval ben ik bij Maarten terecht gekomen, maar dat is niet belangrijk. Ik had ruim 25 jaar pijn en een beperking in mijn nek en schouders. Het zorgde ervoor dat ik vele sportactiviteiten heb moeten laten gaan. Ik ben ook bij diverse andere therapeuten geweest waaronder osteopaten, fysio's en krakers. Deze hebben niet veel en langdurig klachtenvermindering gegeven. Maarten heeft met een aantal behandelingen de klachten met 80% kunnen laten afnemen. Nee, ze zijn niet helemaal weg, dat kan ook niet na 25 jaar. Maarten heeft ook mijn hele lichaam nagekeken en geholpen deze op meerdere plaatsen uit te balanceren. Maarten heel erg bedankt"

Tony uit Duizel

Dry Needling bij nek- en schouderklachten

"Goed geholpen door Maarten. Pijnklachten van mijn frozen shoulder zijn zijn zo goed als weg. Wat vooral heel belangrijk was,was eerlijk over hoe hij mij kon helpen. Oprecht en vriendelijk. Mvg hans. Bergeijk."

Hans uit Bergeijk

Dry Needling bij Frozen Shoulder

"Al zolang liep ik met klachten aan mijn schouder. Ik werd 's nachts wakker vd pijn als ik erop lag. Al vele oefeningen en therapieën geprobeerd, die telkens niet meer dan 2 dagen effect hadden. Wat ontzettend fijn dat de paar behandelingen die ik bij jou gehad heb, zoveel effect hebben gehad en al weken ipv dagen. Indien ik nog ooit zo'n pijn heb aan spier/spieren dan neem ik zeker met jou contact op. Merci."

Monique uit Pelt (België)

Dry Needling bij schouderklachten en Fibromyalgie

"Maarten is super professioneel, je merkt dat hij er echt verstand van heeft en hij denkt graag met je mee! Ik heb het contact en de behandelingen als zeer fijn ervaren en zou hem zeker aanraden!"

Julia uit Valkenswaard

Neuromusculaire Therapie bij Fibromyalgie

"Maarten heeft mij goed geholpen bij mijn klachten. Ik had heel vaak hoofdpijn, deze zijn ontstaan na een auto ongeluk. Na een aantal behandelingen voelde ik al duidelijk verschil. Hij geeft duidelijke en goede uitleg in wat hij doet en waarom."

Hanneke uit Beek en Donk

Neuromusculaire Therapie bij hoofdpijnen

"Hele goede ervaring bij deze praktijk!
Prettige rustige benadering bij mijn naalden angst. Maar heb er uiteindelijk weinig last van gehad en mijn schouderklachten zijn verholpen. Zeker een aanbeveling!"

Danny uit Waalre

Dry Needling bij schouderklachten

"I ended up in Maarten's practice through a tip from a colleague of mine. I had lingering shoulder complaints that did not go away with conventional therapies, such as physiotherapy and anti-inflammatory injections. Maarten has done a thorough muscle analysis and made a treatment plan. Through a number of Dry Needling sessions and fascia manipulations, the complaint is almost gone. I have more strength and especially more coordination in my shoulder and arm. Thank you very much!"

Joshua uit Veldhoven

Over Dry Needling bij schouderklachten

"Maarten dank je. Je massages zijn goed, doelgericht en klachten verminderend. Ik kan iedereen Maarten aanraden."

Mark uit Eindhoven

Over Sportmassage bij rugklachten

"Ik heb al jarenlang periodiek last van lage rugklachten met uitstraling naar benen. Verschillende therapieën geprobeerd waaronder fysio en chiropractie. Dit hielp beperkt en tijdelijk. Op enig moment heb ik triggerpoint therapie (dry needling) bij Maarten geprobeerd en na een behandeling of 6 ben ik zo goed als van mijn klachten af. Echt een aanrader. Prettige en kundige therapeut."

Robin uit Geldrop

Over Dry Needling bij rug- en heupklachten

"Ik heb een aantal behandelingen van Maarten Oomen gekregen in verband met chronische pijn in mijn bovenbenen. Volgens de specialist veroorzaakt door artrose.
Er zaten veel pijnlijke triggerpoints, die Maarten heeft behandeld met triggerpoint massage en via het zetten van naaldjes.
Na 8 à 10 behandelingen, heeft het tot nu toe 40% pijnvermindering gebracht. Hier ben ik heel blij mee. Nu ben ik bezig met afbouw van de behandelingen, één keer per drie weken. Tot nu toe blijft het stabiel."

Gaby uit Heeze

Dry Needling en Fascia Release Therapie bij Chronische pijnen

"Ik had enorme pijn vanuit mijn nek naar mijn schouder, zo erg dat ik mijn werk niet meer kon uitoefenen. Ben 2x bij een kinesio-therapeut geweest die me vanaf mijn enkels tot mijn nek los gekraakt heeft. Dit bracht weinig tot geen verlichting. Na wat rondvraag bij familie werd ik getipt om eens met Maarten contact op te nemen. Ik was ietwat sceptisch over de dry needle therapie, gewoon omdat ik er geen ervaring mee had. Na het eerste bezoek, intake en behandeling, was de pijn een dag of twee niet beter echter op de derde dag was er een flinke verbetering.
Heb daarna ook mijn werk weer kunnen hervatten. Een week later de tweede behandeling gehad en twee dagen daarna wederom een flinke stap in de goede richting. De derde week heb ik overgeslagen maar het ging iedere dag steeds nog een stukje beter. De week erop mijn derde behandeling gehad, hoewel mijn klachten al 90% verdwenen waren, wilde ik graag nog wat fine-tuning. Ik sta zeker niet meer sceptisch tegenover de dry-needle therapie. Ik kan Maarten, met al zijn kennis en kunde, van harte aanraden. Professioneel en gezellig....zo wil je graag geholpen worden!!
Nogmaals dank Maarten en, wie weet, tot ziens!"

Erik uit Valkenswaard

Over Dry Needling bij nek/schouderklachten

"Mijn ervaring is een zorgvuldige, doelgerichte èn professionele benadering en behandeling met een uitstekend resultaat. Mijn pijnklachten zijn verdwenen! Dank je wel
Maarten."

Maud uit ‘s-Herthogenbosch

Bij rug en heupklachten

"5 jaar geleden ben ik 2 keer heel hard van een van mijn paarden gevallen. Daarna zijn de rugklachten langzaam begonnen. Na verschillende behandelingen bij fysiotherapeuten en een chiropractor bleven mijn klachten aanwezig.
Uiteindelijk ben ik bij Maarten terecht gekomen. Na een gedegen onderzoek is hij aan het behandelen gegaan middels Dry Needling voor zowel mijn rug/bil spieren als mijn nekspieren. Al na de eerste behandeling merkt ik duidelijk verschil in klachten. Lang staan zorgde er nog wel voor dat de klachten voor een gedeelte terug kwamen. Uiteindelijk ben ik op advies van Maarten een bekkenband gaan dragen op deze momenten. De behandelingen van Maarten in combinatie met de bekkenband zorgen er nu voor dat ik klachtenvrij ben! Ik heb in het verleden ook al behandelingen gehad middels Dry Needling maar deze waren erg pijnlijk. Maarten weet goed tot hoe ver hij kan gaan en zorgt er voor dat de behandelingen zo comfortabel mogelijk zijn.
Ik kan Maarten dan ook bij iedereen aanraden!"

Sandra uit Hooge Mierde

Dry Needling bij rug en heupklachten

"Complimenten voor Maarten. Ik ben 83 jaar oud en mijn rug en heupen deden al jaren veel pijn. Ik kon daardoor niet goed lopen achter mijn rollator of liggen in bed. Hij heeft met een paar keer behandelen met naaldjes veel pijn weg kunnen nemen."

Nellie uit Aalst

Dry Needling bij rug- en heupklachten

"Ik wil even zeggen dat je ons heel goed geholpen hebt. Wij zijn heel tevreden met de behandeling en kan het iedereen aanraden. Bij nieuwe klachten komen we zeker terug."

Ivonne & Ardi

Over Dry Needling bij nek- en schouderklachten

"Ik ben zeer goed geholpen door Maarten. Na een jaar last van oorsuizen en duizeligheid door een verkeerde houding, heeft hij de spieren in mijn nek en kaak gevonden waar het probleem zat. Na 6 dry needling behandelingen ben ik er voor 90% vanaf. Goede en rustige behandelmethode zonder veel pijn en met een dosis humor. Maarten bedankt."

Mike uit Eersel

Over Dry Needling bij Tinnitus ( oorsuizen )

"graag wil ik mijn positieve ervaring bij Maarten delen. Al een paar jaar had ik last van mijn rechter schouder. Na een periode van fysio was ik er echt klaar mee. Toen kreeg ik een tip dat Maarten de kwaal aanpakt dus eerst kijken wat de oorzaak was. Na de eerste behandeling was ik positief over het effect! Ik kon mijn hoofd weer draaien (dus omkijken) . 2de behandeling was korter maar weer effectief. Als ik weer ooit last krijg weet ik nu waar ik terecht kan. Bedankt Maarten voor de goede hulp."

Lisette uit Waalre

Over behandeling van nek- schouderklachten

"Gedurende 1,5 jaar had ik last van hevige rugpijn. Ondertussen verschillende hulpverleners bezocht echter zonder gewenst resultaat. In januari 2022 2x door Maarten behandeld met super goed resultaat. De pijn is zodanig verminderd dat het geen belemmering meer is in mijn dagelijkse activiteiten. Super blij mee. Hartstikke bedankt Maarten."

H. van der Velden

Over Dry Needling bij rugklachten

"Ik ben goed geholpen door Maarten. RSI klachten zorgden ervoor dat ik mijn werk (wat heel veel computerwerk is) niet meer goed en lang achterelkaar kon uitvoeren. Maarten heeft de triggerpoints met dry needling en het verstrakte bindweefsel van mijn nek en hals tot aan mijn handen behandeld en losgemaakt. De klachten zijn zo'n 80% afgenomen. Echt een aanrader om hier eens met klachten een afspraak te maken."

John uit Eindhoven

Behandeling van RSI klachten

"Sinds geruime tijd had ik veel last van oorsuizingen. Deze werden, zo bleek later, veroorzaakt door spanning in het kaak- en oorgebied. Na talloze onderzoeken ben ik bij Maarten terecht gekomen. Zijn Dry-Needle behandelingen hebben mij zo veel verlichting gegeven dat de oorsuizingen met wel 75% zijn afgenomen en weer dragelijk zijn. Geweldig resultaat bereikt. Dank daarvoor."

 

Guus uit Waalre

Over behandeling van Tinnitus ( oorsuizen )

"Hallo Maarten, ik wil je graag bedanken voor het behandelen van mijn oedeemprobleem.
Bij de eerste behandeling had ik meteen in de gaten dat bij jou de patient op nummer 1 staat. Je luisterde aandachtig wat mijn probleem was en je legde mij rustig en duidelijk uit hoe je het zou gaan behandelen met Lymfedrainage technieken.
Wat ik ook erg waardeer is dat je volop meedenkt, ook buiten de behandeluren om. Zo kreeg ik regelmatig een whatsapp van je met goede aanbevelingen die ook geholpen hebben om mijn probleem op te lossen.
Ik heb veel baat gehad bij jouw behandelingen zodat het oedeemprobleem weg is en ik me weer veel fitter voel.
Maarten nogmaals hartelijk bedankt en ik beveel jou zeker aan bij mijn vrienden en kennissen en natuurlijk iedereen die deze recensie leest.
Jack uit Eindhoven"

Jack uit Eindhoven

Oedeem behandeling met Lymfedrainage technieken

"Door Maarten ben ik zeer goed geholpen en ik ben zo blij dat ik van mijn armklachten af ben. Sinds een aantal weken had ik een ontzettende pijnlijke arm en tintelingen in mijn arm, duim en wijsvinger. Ik kon mijn arm haast niet gebruiken. De andere behandelaars hebben mij niet echt kunnen helpen helaas. Na onderzoek van Maarten bleek het gelukkig geen nekhernia te zijn, maar te gespannen spieren in mijn hals en een blokkade van mijn 1e rib. Na 2 behandelingen was ik weer klachten vrij! Nogmaals bedankt."

Lisa uit Veldhoven

Dry Needling bij TOS-klachten

"Bedankt Maarten, voor de fijne behandelingen, met dry needling en Triggerpoint massage.
Ik had zo’n snel resultaat niet verwacht, het heeft mij zo goed geholpen..
Mijn klacht was, dat ik na een paar maanden, niet herstelde van een flinke val, ik blokkeerde na 100 tot 200 meter lopen, maar ik fiets tennis en loop weer ..ik ben blij!"

Ria uit Asten

Over Dry Needling bij heupklachten

"Zeer tevreden over behandeling voor mijn hoge spierspanning in rug/schouders en nek.
Na lang traject fysiotherapie waarin ik niet echt verder kwam ben ik bij dhr Oomen in behandeling gegaan en hij heeft mij van mijn grootste pijn afgeholpen.
Zeer betrokken therapeut die goed luistert naar de klacht en in overleg naar een oplossing zoekt.
Nogmaals bedankt,
Ineke"

Ineke uit Son en Breugel

Over Dry Needling bij rug-, nek- en schouderklachten

"Maarten helped me heal a dislocated thumb after 4 months of traditional therapy did not yield any results. Only 3 sessions of deep needling were enough to completely fix my thumb. Maarten is very friendly and listens to the clients wishes. I recommend the deep needling method and Maarten with no hesitation whatsoever."

Maria uit Veldhoven

Over Dry Needling bij duimklachten

"Ik heb een paar behandelingen gehad ivm buikklachten door een vergroeid litteken en voel duidelijk verschil en verbetering. Een prettige, rustige meneer die je behandelt. Ik ben heel tevreden."

Jadey uit Waalre

Over Litteken behandeling met Dry Needling

"Al meerdere behandelingen gehad ivm rug/schouder/nekklachten, met zeer goed resultaat! Zeker een aanrader!"

J. Vervoort uit Waalre

Over nek / schouderklachten

"Ik heb ruim 10 jaar gekampt met constante achillespeesklachten. Mijn pezen waren vrijwel altijd pijnlijk tijdens het lopen/wandelen en bij bij lichte aanraking. Daarnaast had ik ook veel last van stijfheid bij het lopen in de eerste minuten nadat ik een korte of langere periode had gezeten of gelegen. Ik ben bij diverse fysiotherapeuten onder behandeling geweest en veel (excentrische) oefeningen gedaan die niet veel geholpen hebben. Ook een behandeling met shockwavetherapie bracht geen verlichting. Na ca. 8 behandelingen met dry-needling bij Maarten heb ik nu geen last meer tijdens het lopen, voelen de achillespezen niet pijnlijk meer aan en is ook de stijfheid na een rustperiode aanmerkelijk minder geworden. Ik had de hoop op een herstel al min of meer opgegeven. Daarom ben ik dolgelukkig en dankbaar dat jouw behandelingen zo goed zijn aangeslagen."

Dennie uit Valkenswaard

Dry Needling bij Achillespeesklachten

"Op mijn buik heb een litteken van de bevalling met een keizersnede. Het litteken stond na het genezen, altijd al strak en was ook pijnlijk bij het draaien en het oprekken. Na de zwangerschap had ik ook rugklachten gekregen, die maar niet weg wilde gaan. Er werd altijd gezegd dat door de zwangerschap de banden slapper zijn geworden en daardoor deze klachten zijn ontstaan. Ik was bij Maarten voor mijn rugklachten. Hij dacht dat het litteken wel eens de boosdoener kon zijn van mijn klachten. Hij heeft het litteken een aantal keer behandeld met Dry Needling en ik was verbaasd dat het zo goed werkte! Het litteken is veel zachter en trekt niet meer bij het bewegen. Mijn rugklachten zijn ook veel minder aanwezig. Ik ben heel tevreden!"

Liesbeth uit Eindhoven

Dry Needling bij littekens

"Ik ben door de Fysiotherapeut doorverwezen naar Maarten, in verband met hoofdpijnklachten. Deze klachten heb ik al meer dan 25 jaar en ik had er eigenlijk wel bijna elke dag last van. De fysiotherapeutische behandelingen hielpen wel een beetje, maar het effect was helaas maar van zeer korte duur. Maarten heeft mij goed gescreend en zeer goed voorgelicht over hoe Dry Needling werkt. Na de eerste behandeling had ik best wel wat last, maar na de 4e behandeling was ik voor het eerst in ruim 25 jaar hoofdpijn vrij. Om de zoveel tijd komt de hoofdpijn wel weer terug, maar dan maak ik graag weer een afspraak."

Wouter uit Waalre

Over Dry Needling bij hoofdijnklachten

"Via via ben ik maanden geleden bij Maarten terecht gekomen. Ik ben 21 en heb vaak last van m'n rug en nek doordat ik een hele erge holle rug heb. Nu een tijdje verder ben ik nog steeds klachten vrij. Maarten luisterde goed naar mijn verhaal waardoor hij gelijk de goede plekken heeft behandeld d.m.v. dry needling massage en kraken. Ik ben heel blij dat ik naar hem ben toegegaan."

Yannick uit Eindhoven

Over Dry Needling bij rugklachten

"Na maanden moeilijk tot op het laatst niet meer kunnen lopen i.v.m. pijn aan de zijkant van de voet ben ik terecht gekomen bij Praktijk Oomen. Na overleg met Maarten is hij gestart met dry needling in de kuit en voet. Al na de eerste behandeling merkte ik resultaat. Na de 2e behandeling kon ik al weer een beetje lopen met nog wel wat pijn. Na behandeling 3 ging het lopen steeds beter en bijna zonder pijn. Ik heb in totaal 4 behandelingen gehad en kan weer lopen. Ben uitermate tevreden over de behandeling en de snelle resultaten."

Saskia uit Waalre

Over Dry Needling bij voetklachten

"ik heb Maarten leren kennen als een gedreven en kundige therapeut. Vanwege structurele schouderklachten heb ik een aantal dry needling behandelingen van hem gehad. Met behulp van wat oefeningen ben ik nu klachtenvrij."

Tom uit Waalre

Over Dry Needling bij schouderklachten

"Ik had een jaar lang peesklachten aan mijn linker voet en het leek wel alsof niets hielp. Na enkele behandelingen bij Maarten zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Ik vond Maarten een heel persoonlijke en empathische therapeut, rustig, kundig en met hart voor zijn vak!"

Saskia uit Eindhoven

Over Dry Needling bij peesklachten

"Ik ben door de Fysiotherapeut doorverwezen naar de praktijk van Maarten, om eens Dry Needling te proberen voor mijn heupklachten. De pijn in mij heup wilde maar niet weggaan met training en massages en ik had er bijna de hele dag last van. Ik was eerst een beetje huiverig dat de Dry Needling heel erg pijn deed, maar Maarten heeft mij gerust gesteld, goed begeleid en heel erg goed geholpen. Na 2 behandelingen was ik zo goed als van mijn klachten af. Maarten is een aanrader, hij heeft veel kennis en hij is een mensen mens!"

Marian uit Aalst-Waalre

Over Dry Needling bij heupklachten

"In 1993 werd er bij mij een lage rughernia geconstateerd, hierdoor had ik heel veel pijn en uitval van mijn rechter been. Na het herstel heb ik altijd nog een doof gevoel en minder beweeglijkheid en kracht gehad in mijn rechter voet. Ik ben bij Maarten geweest in 2018 en hij heeft dry needling toegepast op mijn been en speciale dry needle technieken op mijn rug. Ik had na de behandeling minder klachten in mijn rug en been, maar het meest bizarre was dat ik een paar dagen later mijn rechtervoet na 25 jaar beter kon bewegen! Dank je wel Maarten, je hebt me goed geholpen!!"

 

Hans uit Eindhoven

Over Dry Needling en Segmentale Therapie

"Als collega van Maarten in een ander deel van het land, werk ik graag met hem samen. Maarten heeft goede inhoudelijke kennis, kijkt breed binnen zijn vak en is een heel sociaal mens.
Maarten geeft niet snel op, als cliënt ben je in goede handen!"

Inge uit Utrecht

Collega therapeut

"Zelf kom ik al jaren bij Maarten in de praktijk ivm. de zware artrose in mijn nek. Maarten zorgt dmv. zijn behandelingen dat mijn flexibiliteit in mijn nek blijft en zo mijn nekklachten wegblijven. Hierdoor kan ik blijven sporten.

Maarten is professioneel, deskundig en positief ingesteld maw. een aanrader!

Niels uit Leende

Over Sportmassage en Fascia Release Therapie

"Bij Maarten heb ik meer dan 2 jaar personal training gehad in de combinatie met therapie. Maarten is erg betrokken en kijkt samen naar welke doelstellingen je wilt behalen. Bij Maarten heb ik 2x per week een combinatie van krachttraining, conditie en boxen gedaan. Mocht je last krijgen van bepaalde oefeningen is hij direct de helpende hand gezien zijn ervaring met diverse soorten van lichaamsgerichte therapie."

Jeroen uit Waalre

Over Personal Training

"Na een aantal maanden met rugklachten te hebben rondgelopen, ben ik door Maarten professioneel geholpen. Door middel van Dry Needling, TENS en training. Nu weer klachten vrij!"

Davey uit Waalre

Over Dry Needling, TENS en training bij rugklachten

"Maarten heeft mij reuze goed geholpen bij de behandeling en begeleiding van mijn fybromyalgische klachten. Ieder keer weer ging hij super zorgvuldig te werk De neuromusculaire massages en de cupping waren een weldaad voor mijn gevoelige spieren. Voorheen heb ik ook massages ondergaan bij fysiotherapeuten maar deze hadden nooit het gewenste effect."
Super Maarten geweldig bedankt!

Monique uit Waalre

Over Neuromusculaire Therapie bij fibromyalgie

"In de afgelopen jaren ben ik met een aantal verschillende klachten bij Maarten geweest. Voor mijn rug, nekklachten en liesklachten. Voor de rug heb ik oefeningen gedaan, waarbij Maarten de enthousiaste en uitdagende begeleider was. Voor mijn nek/schouders en mijn lies heeft hij Dry Needling toegepast. De eerste keer is dat een beetje vreemd, maar Maarten legt rustig uit wat hij gaat doen. Hij controleert of alles goed gaat en of het geen pijn doet. De klachten zijn meestal na een of twee behandelingen weg. Ik vind het prettig om bij Maarten onder behandeling te zijn. Hij heeft niet alleen oog voor de klachten. Hij geeft je ook persoonlijke aandacht, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de behandeling."

Stef uit Veldhoven

Over Dry Needling bij liesklachten

"Ik had al een tijd last van pijnlijke plekken in mijn bilspieren waarvoor ik al eens dry needling behandelingen had gehad. Maar omdat ik daar zo heftig op reageer, bood Maarten mij de TENS Elektrostimulatie aan. Hij vertelde dat door de elektrische stimulatie endorfine wordt aangemaakt, wat een pijnstillende werking heeft.
Tijdens de behandeling voelde ik dat de pijn al wat minder werd. Na 2 behandelingen was de pijn verdwenen! Ik was erg blij met het resultaat!"

Marijke uit Waalre

Over behandeling met de TENS

Bij mij is 20 jaar geleden een verschoven nekwervel geconstateerd (na een ongeval) en daarnaast ongeveer 10 jaar geleden kwam de diagnose migraine er bij. Dit in combinatie met mijn chronische depressie maakt het dat er momenten zijn in mijn leven die ik als zwaar en stressvol ervaar. Hoge spierspanning in mijn rug, nek en hoofd zijn daarvan het gevolg. 

Soms kan iemand geen definitieve oplossingen bieden maar de behandelingen van Maarten maken mijn leven een groot stuk aangenamer. Door zijn Dry Needling behandelingen, bindweefselmassage, medical taping en personal training, voel ik me weer energiek, ontspannen en verlost van pijnlijke spieren en heb ik een betere houding!”

Renate uit Eindhoven

Over de Neuromusculaire Therapie

"Mijn schouderklachten gingen niet over met oefeningen en gerichte trainingen. Maarten ging vervolgens op zoek naar triggerpoints. Ik heb een paar dry needling behandelingen gehad. Het is een sensatie die moeilijk te beschrijven is, maar je voelt de verlichting zeer snel. Na enkele behandelingen en massages namen de klachten af.

Maarten is ook trainer. Dus door regelmatig zelf en af en toe onder zijn leiding de oefeningen weer goed uit te voeren, zijn de klachten onder controle."

Noor uit Waalre

Dry Needling bij schouderklachten

"Na bijna 3 maanden rondlopen met heftige hielspoorklachten, toch dit maar eens met Maarten besproken. Hij heeft 2 dry needling behandelingen gegeven. Deze zijn mij reuze meegevallen, zelfs het aanprikken onder mijn voet was om te hebben. De uitstralende branderige pijn naar de zijkant van mijn voet is na 5 dagen verdwenen. De overige hielspoorklachten zijn na 2 weken nog niet helemaal over, maar worden iedere dag minder. Ik ben super blij met het resultaat van de behandeling."

Hannie uit Waalre

Dry Needling bij voetklachten

"Al een aantal jaar kom ik bij Maarten voor een sportmassage of therapie. Hierdoor heb ik veel minder last van mijn rug en heupen, waardoor ik kan blijven tennissen. Ik ben zeer tevreden en het houd mij op de been!"

Nellie uit Waalre

over Sportmassage

"Al een aantal jaar kom ik bij Maarten ivm. hoofdpijnklachten, deze zijn ontstaan na een ongeval (whiplash). Extra klachten treden op bij hormonale schommelingen. Jarenlang heb ik zware medicijnen moeten slikken tegen de hoofdpijn. Sinds de behandelingen bij Maarten is mijn hoofdpijn bijna weg en slik ik hier geen medicatie meer voor. Ik ben hem erg dankbaar en blijf graag gebruikmaken van de behandelingen."

Daniëlle uit Best

Dry Needling bij hoofdpijnklachten

“Ik liep al jaren met lage rugklachten. Fysiotherapie en manuele therapie waren voor mij niet toereikend.
Na wat zoeken kwam ik bij Maarten Oomen terecht. Dankzij zijn behandelingen kan ik weer bewegen zonder pijn. Voor mij werkt deze therapie erg effectief. Daarnaast heeft Maarten Oomen veel kennis, geeft veel adviezen en is vriendelijk in omgang.”

Frans uit Eindhoven

Over Dry Needling