Cliëntenverhalen

"Maarten helped me heal a dislocated thumb after 4 months of traditional therapy did not yield any results. Only 3 sessions of deep needling were enough to completely fix my thumb. Maarten is very friendly and listens to the clients wishes. I recommend the deep needling method and Maarten with no hesitation whatsoever."

Maria uit Veldhoven

Over Dry Needling bij duimklachten

"Ik heb een paar behandelingen gehad ivm buikklachten door een vergroeid litteken en voel duidelijk verschil en verbetering. Een prettige, rustige meneer die je behandelt. Ik ben heel tevreden."

Jadey uit Waalre

Over Litteken behandeling met Dry Needling

"Al meerdere behandelingen gehad ivm rug/schouder/nekklachten, met zeer goed resultaat! Zeker een aanrader!"

J. Vervoort uit Waalre

Over nek / schouderklachten

"Ik heb ruim 10 jaar gekampt met constante achillespeesklachten. Mijn pezen waren vrijwel altijd pijnlijk tijdens het lopen/wandelen en bij bij lichte aanraking. Daarnaast had ik ook veel last van stijfheid bij het lopen in de eerste minuten nadat ik een korte of langere periode had gezeten of gelegen. Ik ben bij diverse fysiotherapeuten onder behandeling geweest en veel (excentrische) oefeningen gedaan die niet veel geholpen hebben. Ook een behandeling met shockwavetherapie bracht geen verlichting. Na ca. 8 behandelingen met dry-needling bij Maarten heb ik nu geen last meer tijdens het lopen, voelen de achillespezen niet pijnlijk meer aan en is ook de stijfheid na een rustperiode aanmerkelijk minder geworden. Ik had de hoop op een herstel al min of meer opgegeven. Daarom ben ik dolgelukkig en dankbaar dat jouw behandelingen zo goed zijn aangeslagen."

Dennie uit Valkenswaard

Dry Needling bij Achillespeesklachten

"Op mijn buik heb een litteken van de bevalling met een keizersnede. Het litteken stond na het genezen, altijd al strak en was ook pijnlijk bij het draaien en het oprekken. Na de zwangerschap had ik ook rugklachten gekregen, die maar niet weg wilde gaan. Er werd altijd gezegd dat door de zwangerschap de banden slapper zijn geworden en daardoor deze klachten zijn ontstaan. Ik was bij Maarten voor mijn rugklachten. Hij dacht dat het litteken wel eens de boosdoener kon zijn van mijn klachten. Hij heeft het litteken een aantal keer behandeld met Dry Needling en ik was verbaasd dat het zo goed werkte! Het litteken is veel zachter en trekt niet meer bij het bewegen. Mijn rugklachten zijn ook veel minder aanwezig. Ik ben heel tevreden!"

Liesbeth uit Eindhoven

Dry Needling bij littekens

"Ik ben door de Fysiotherapeut doorverwezen naar Maarten, in verband met hoofdpijnklachten. Deze klachten heb ik al meer dan 25 jaar en ik had er eigenlijk wel bijna elke dag last van. De fysiotherapeutische behandelingen hielpen wel een beetje, maar het effect was helaas maar van zeer korte duur. Maarten heeft mij goed gescreend en zeer goed voorgelicht over hoe Dry Needling werkt. Na de eerste behandeling had ik best wel wat last, maar na de 4e behandeling was ik voor het eerst in ruim 25 jaar hoofdpijn vrij. Om de zoveel tijd komt de hoofdpijn wel weer terug, maar dan maak ik graag weer een afspraak."

Wouter uit Waalre

Over Dry Needling bij hoofdijnklachten

"Via via ben ik maanden geleden bij Maarten terecht gekomen. Ik ben 21 en heb vaak last van m'n rug en nek doordat ik een hele erge holle rug heb. Nu een tijdje verder ben ik nog steeds klachten vrij. Maarten luisterde goed naar mijn verhaal waardoor hij gelijk de goede plekken heeft behandeld d.m.v. dry needling massage en kraken. Ik ben heel blij dat ik naar hem ben toegegaan."

Yannick uit Eindhoven

Over Dry Needling bij rugklachten

"Na maanden moeilijk tot op het laatst niet meer kunnen lopen i.v.m. pijn aan de zijkant van de voet ben ik terecht gekomen bij Praktijk Oomen. Na overleg met Maarten is hij gestart met dry needling in de kuit en voet. Al na de eerste behandeling merkte ik resultaat. Na de 2e behandeling kon ik al weer een beetje lopen met nog wel wat pijn. Na behandeling 3 ging het lopen steeds beter en bijna zonder pijn. Ik heb in totaal 4 behandelingen gehad en kan weer lopen. Ben uitermate tevreden over de behandeling en de snelle resultaten."

Saskia uit Waalre

Over Dry Needling bij voetklachten

"ik heb Maarten leren kennen als een gedreven en kundige therapeut. Vanwege structurele schouderklachten heb ik een aantal dry needling behandelingen van hem gehad. Met behulp van wat oefeningen ben ik nu klachtenvrij."

Tom uit Waalre

Over Dry Needling bij schouderklachten

"Ik had een jaar lang peesklachten aan mijn linker voet en het leek wel alsof niets hielp. Na enkele behandelingen bij Maarten zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Ik vond Maarten een heel persoonlijke en empathische therapeut, rustig, kundig en met hart voor zijn vak!"

Saskia uit Eindhoven

Over Dry Needling bij peesklachten

"Ik ben door de Fysiotherapeut doorverwezen naar de praktijk van Maarten, om eens Dry Needling te proberen voor mijn heupklachten. De pijn in mij heup wilde maar niet weggaan met training en massages en ik had er bijna de hele dag last van. Ik was eerst een beetje huiverig dat de Dry Needling heel erg pijn deed, maar Maarten heeft mij gerust gesteld, goed begeleid en heel erg goed geholpen. Na 2 behandelingen was ik zo goed als van mijn klachten af. Maarten is een aanrader, hij heeft veel kennis en hij is een mensen mens!"

Marian uit Aalst-Waalre

Over Dry Needling bij heupklachten

"In 1993 werd er bij mij een lage rughernia geconstateerd, hierdoor had ik heel veel pijn en uitval van mijn rechter been. Na het herstel heb ik altijd nog een doof gevoel en minder beweeglijkheid en kracht gehad in mijn rechter voet. Ik ben bij Maarten geweest in 2018 en hij heeft dry needling toegepast op mijn been en speciale dry needle technieken op mijn rug. Ik had na de behandeling minder klachten in mijn rug en been, maar het meest bizarre was dat ik een paar dagen later mijn rechtervoet na 25 jaar beter kon bewegen! Dank je wel Maarten, je hebt me goed geholpen!!"

 

Hans uit Eindhoven

Over Dry Needling en Segmentale Therapie

"Als collega van Maarten in een ander deel van het land, werk ik graag met hem samen. Maarten heeft goede inhoudelijke kennis, kijkt breed binnen zijn vak en is een heel sociaal mens.
Maarten geeft niet snel op, als cliënt ben je in goede handen!"

Inge uit Utrecht

Collega therapeut

"Zelf kom ik al jaren bij Maarten in de praktijk ivm. de zware artrose in mijn nek. Maarten zorgt dmv. zijn behandelingen dat mijn flexibiliteit in mijn nek blijft en zo mijn nekklachten wegblijven. Hierdoor kan ik blijven sporten.

Maarten is professioneel, deskundig en positief ingesteld maw. een aanrader!

Niels uit Leende

Over Sportmassage en Fascia Release Therapie

"Bij Maarten heb ik meer dan 2 jaar personal training gehad in de combinatie met therapie. Maarten is erg betrokken en kijkt samen naar welke doelstellingen je wilt behalen. Bij Maarten heb ik 2x per week een combinatie van krachttraining, conditie en boxen gedaan. Mocht je last krijgen van bepaalde oefeningen is hij direct de helpende hand gezien zijn ervaring met diverse soorten van lichaamsgerichte therapie."

Jeroen uit Waalre

Over Personal Training

"Na een aantal maanden met rugklachten te hebben rondgelopen, ben ik door Maarten professioneel geholpen. Door middel van Dry Needling, TENS en training. Nu weer klachten vrij!"

Davey uit Waalre

Over Dry Needling, TENS en training bij rugklachten

"Maarten heeft mij reuze goed geholpen bij de behandeling en begeleiding van mijn fybromyalgische klachten. Ieder keer weer ging hij super zorgvuldig te werk De neuromusculaire massages en de cupping waren een weldaad voor mijn gevoelige spieren. Voorheen heb ik ook massages ondergaan bij fysiotherapeuten maar deze hadden nooit het gewenste effect."
Super Maarten geweldig bedankt!

Monique uit Waalre

Over Neuromusculaire Therapie bij fibromyalgie

"In de afgelopen jaren ben ik met een aantal verschillende klachten bij Maarten geweest. Voor mijn rug, nekklachten en liesklachten. Voor de rug heb ik oefeningen gedaan, waarbij Maarten de enthousiaste en uitdagende begeleider was. Voor mijn nek/schouders en mijn lies heeft hij Dry Needling toegepast. De eerste keer is dat een beetje vreemd, maar Maarten legt rustig uit wat hij gaat doen. Hij controleert of alles goed gaat en of het geen pijn doet. De klachten zijn meestal na een of twee behandelingen weg. Ik vind het prettig om bij Maarten onder behandeling te zijn. Hij heeft niet alleen oog voor de klachten. Hij geeft je ook persoonlijke aandacht, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de behandeling."

Stef uit Veldhoven

Over Dry Needling bij liesklachten

"Ik had al een tijd last van pijnlijke plekken in mijn bilspieren waarvoor ik al eens dry needling behandelingen had gehad. Maar omdat ik daar zo heftig op reageer, bood Maarten mij de TENS Elektrostimulatie aan. Hij vertelde dat door de elektrische stimulatie endorfine wordt aangemaakt, wat een pijnstillende werking heeft.
Tijdens de behandeling voelde ik dat de pijn al wat minder werd. Na 2 behandelingen was de pijn verdwenen! Ik was erg blij met het resultaat!"

Marijke uit Waalre

Over behandeling met de TENS

Bij mij is 20 jaar geleden een verschoven nekwervel geconstateerd (na een ongeval) en daarnaast ongeveer 10 jaar geleden kwam de diagnose migraine er bij. Dit in combinatie met mijn chronische depressie maakt het dat er momenten zijn in mijn leven die ik als zwaar en stressvol ervaar. Hoge spierspanning in mijn rug, nek en hoofd zijn daarvan het gevolg. 

Soms kan iemand geen definitieve oplossingen bieden maar de behandelingen van Maarten maken mijn leven een groot stuk aangenamer. Door zijn Dry Needling behandelingen, bindweefselmassage, medical taping en personal training, voel ik me weer energiek, ontspannen en verlost van pijnlijke spieren en heb ik een betere houding!”

Renate uit Eindhoven

Over de Neuromusculaire Therapie

"Mijn schouderklachten gingen niet over met oefeningen en gerichte trainingen. Maarten ging vervolgens op zoek naar triggerpoints. Ik heb een paar dry needling behandelingen gehad. Het is een sensatie die moeilijk te beschrijven is, maar je voelt de verlichting zeer snel. Na enkele behandelingen en massages namen de klachten af.

Maarten is ook trainer. Dus door regelmatig zelf en af en toe onder zijn leiding de oefeningen weer goed uit te voeren, zijn de klachten onder controle."

Noor uit Waalre

Dry Needling bij schouderklachten

"Na bijna 3 maanden rondlopen met heftige hielspoorklachten, toch dit maar eens met Maarten besproken. Hij heeft 2 dry needling behandelingen gegeven. Deze zijn mij reuze meegevallen, zelfs het aanprikken onder mijn voet was om te hebben. De uitstralende branderige pijn naar de zijkant van mijn voet is na 5 dagen verdwenen. De overige hielspoorklachten zijn na 2 weken nog niet helemaal over, maar worden iedere dag minder. Ik ben super blij met het resultaat van de behandeling."

Hannie uit Waalre

Dry Needling bij voetklachten

"Al een aantal jaar kom ik bij Maarten voor een sportmassage of therapie. Hierdoor heb ik veel minder last van mijn rug en heupen, waardoor ik kan blijven tennissen. Ik ben zeer tevreden en het houd mij op de been!"

Nellie uit Waalre

over Sportmassage

"Al een aantal jaar kom ik bij Maarten ivm. hoofdpijnklachten, deze zijn ontstaan na een ongeval (whiplash). Extra klachten treden op bij hormonale schommelingen. Jarenlang heb ik zware medicijnen moeten slikken tegen de hoofdpijn. Sinds de behandelingen bij Maarten is mijn hoofdpijn bijna weg en slik ik hier geen medicatie meer voor. Ik ben hem erg dankbaar en blijf graag gebruikmaken van de behandelingen."

Daniëlle uit Best

Dry Needling bij hoofdpijnklachten

“Ik liep al jaren met lage rugklachten. Fysiotherapie en manuele therapie waren voor mij niet toereikend.
Na wat zoeken kwam ik bij Maarten Oomen terecht. Dankzij zijn behandelingen kan ik weer bewegen zonder pijn. Voor mij werkt deze therapie erg effectief. Daarnaast heeft Maarten Oomen veel kennis, geeft veel adviezen en is vriendelijk in omgang.”

Frans uit Eindhoven

Over Dry Needling

"Sinds geruime tijd had ik veel last van oorsuizingen. Deze werden, zo bleek later, veroorzaakt door spanning in het kaak- en oorgebied. Na talloze onderzoeken ben ik bij Maarten terecht gekomen. Zijn Dry-Needle behandelingen hebben mij zo veel verlichting gegeven dat de oorsuizingen met wel 75% zijn afgenomen en weer dragelijk zijn. Geweldig resultaat bereikt. Dank daar voor."

 

Guus uit Waalre

Over Dry Needling bij oorsuizen ( Tinnitus )